Cégeknek, intézményeknek

Vállalati megoldások, munkavállalóknak, munkáltatóknak

A szellemi kapacitás fenntartása Bemer terápiával

A mentális fittség szorosan összefügg a mentális egészséggel. Mégpedig pontosan itt, ahol a BEMER fizikai érterápia jelentősen hozzájárul az egészséges és kiegyensúlyozott étrend, valamint a rendszeres testmozgás pozitív ösztönzéséhez.
A BEMER fizikai érterápia nem helyettesíti a fiatalság forrását, azonban az életkor előrehaladásával eszközt kínál a mentálisan élénk állapot fenntartásához, valamint a munkahely és a magánélet jelentette kihívások kezeléséhez. Összességében ez jobb életminőséget garantál.

Minden felelős vezető tudja, hogy a cég sikeressége nagyban múlik a munkavállalókon is, a munkavállalók teljesítménye, tudásbeli hozzáadott értéke kulcsfontosságú a fejlődéshez.
Napjainkban, különösen a speciális szaktudást igénylő hiányszakmákban, kiemelten fontos tehát figyelmet fordítani a jó munkaerő megtartására, ahol a pénzbeli juttatások mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a dolgozók és hozzátartozóik jólléte, egészségük megőrzése is.
A BEMER Fizikai Érterápia segíthet a munkavállalók immunrendszerének megerősítésésben, ezáltal elleállóbbak lesznek a járványok idején, csökken a betegállományban töltött idő. A sok stressz, túlterheltség is csökkenti az immunrendszert, a Bemer terápia segíthet a stressz csökkentésében, Burn out szindrómában, seíti a mélyebb, pihentetőbb alvást.

 • A munkavállaló egészségének megtartása, szellemi, fizikai teljesítményének növelése mindenkinek az érdeke
 • A munkavállalók azokat a juttatásokat értékelik, amelyek valódi értéket képviselnek, hozzájárulnak saját és családjuk jóllétéhez. Ezek a juttatások növelik a dolgozói lojalitást.
 • A munkavállalók elkötelezettsége mérsékli a fluktuációt, ezáltal csökken a toborzás, kiválasztás és betanítás költsége is
 • Az egészséges, motivált munkaerő tudásával növeli a vállalat versenyképességét, ami javítja a vállalat munkaerő piaci pozícióját
Milyen problémákra ajánlott a BEMER terápia?

A BEMER fizikai érterápia elektromágneses úton közvetített jeleket használ a legkisebb vérerek pumpáló működésének stimulálása céljából, ezáltal lehetővé téve a mikrovaszkuláris véráramlás újbóli normalizálódását. A szervezet sejtjei jobb ellátást kapnak és képesek lesznek különféle funkcióik ellátására. Összességében a BEMER fizikai érterápia támogatja a szervezet regenerálódási és rehabilitációs folyamatokhoz kapcsolódó szabályozási mechanizmusait. A terápia csillapítási módszerként alkalmazható például a következő folyamatoknál:

 • A szervek és a szövetek ellátottságának javítása, ezáltal a regenerálódás elősegítése
 • A fertőzési hajlam csökkentése
 • Az immunrendszer támogatása
 • A fizikai teljesítmény javítása
 • A mentális teljesítmény javítása
 • Fizikai és mentális teljesítménytartalékok mozgósítása
 • A stressz következményeinek csökkentése
 • Burn out szindróma mérséklése

Mindazonáltal nemcsak a BEMER fizikai érterápia alkalmazható a kiégés megelőzésére vagy gyógyítására. Mit is nyújt ez a terápia valójában? Támogatja a mikrovaszkuláris véráramlást, ezáltal segítséget nyújt a szervezet kulcsfontosságú funkcióinak ellátásában (többek között felépülés, alvás és regenerálódás), továbbá szerepet játszik a fizikai és mentális teljesítménytartalékok mozgósításában.